Wixx Houtcoat Zwart

Vanaf 29,95 (incl. 21% btw)

Op voorraad. Vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Interesse in dit product?

Vraag een offerte aan.
Omschrijving

Wixx Houtcoat Zwart is een hoogwaardige, één-component bitumencoating die is versterkt met speciaal geselecteerde kunstharsen. Dit product is ontwikkeld voor de conservering van houten constructies, zoals schuren, palen, schuttingen en omheiningen, en kan ook worden toegepast op oppervlakken die eerder zijn behandeld met koolteer en carbolineum. Wixx Houtcoat Zwart hecht goed op verouderde teer- en bitumenlagen en biedt daardoor uitstekende bescherming. Bovendien beschikt dit product over een hoge UV-bescherming.

Kenmerken:

  • Conserverende eigenschappen
  • Vochtwerende eigenschappen
  • Waterafstotende eigenschappen
  • Langdurige bescherming
  • Verbruik: ongeveer 4 m² per liter
  • Handdroog na 4 uur
  • Hanteerbaar na 8 uur

Gebruik: Wixx Houtcoat kan worden aangebracht met een kwast, roller of spuitpistool. Bij een temperatuur van 20°C is de film na 4 uur handdroog en na 8 uur hanteerbaar. Dit product laat zich het beste verwerken bij een temperatuur tussen de 10°C en 25°C. Vermijd verwerking bij temperaturen onder de 3°C. Zorg ervoor dat de ondergrond droog, vet- en stofvrij is. Het product mag uitsluitend worden verdund met onze speciale verdunner. Afhankelijk van de gewenste laagdikte kan dit product in 2 lagen worden aangebracht.

Applicatie: Wixx Houtcoat Zwart kan worden aangebracht met roller, kwast of airless spray. Bij gebruik van een airless spray, verdund met 5% Wixx Terpentine of White Spirit.

Verdunning/Reiniging: Wixx Houtcoat Zwart kan worden verdund en gereinigd met Wixx Terpentine of White Spirit.

Primer: Voor onbehandelde oppervlakken adviseren wij altijd 2 lagen Wixx Houtcoat Zwart.

Specificaties
Liters

2.5L, 5L, 10L, 20L

Glansgraad

Zijdeglans

Toepassing

Voor buiten

Kleur

Zwart

Dekking

Dekkend