Wixx PRO Bitusol Zwart

Vanaf 29,95 (incl. 21% btw)

Op voorraad. Vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Interesse in dit product?

Vraag een offerte aan.
Omschrijving

Wixx PRO Bitusol is speciaal ontwikkeld voor het conserveren van beton- en steenachtige constructies. Dankzij de hoge bestendigheid tegen zuren, ureum en anorganische zouten is dit product ideaal voor gebruik in mestkelders, waterbassins en veevoedersilo’s.

Dit product biedt uitstekende bescherming voor beton en heeft een hoge bestendigheid tegen corrosie en vocht. Wixx PRO Bitusol blijft elastisch, hardt niet uit en beschikt over zeer goede waterafstotende eigenschappen.

Eigenschappen:

  • Halfglans
  • Hoge bestendigheid tegen zuren en zouten
  • Langdurige bescherming tegen corrosie en vocht
  • Elastisch
  • Geschikt voor buiten
  • Verbruik: ongeveer 4 m² per liter

Gebruik: Bitusol kan eenvoudig worden aangebracht met een kwast, roller of spuitpistool. Na 4 uur bij 20 °C is de film handdroog, en na 8 uur is deze hanteerbaar. Vermijd verwerking bij temperaturen onder 0 °C. Zorg ervoor dat de ondergrond droog, vet- en stofvrij is. Verdunning mag uitsluitend plaatsvinden met onze speciale verdunner. Afhankelijk van de gewenste laagdikte kan het product in 2 tot 3 lagen worden aangebracht.

Applicatie-instructies: Wixx PRO Bitusol kan worden aangebracht met een roller, kwast of Airless spray. Bij gebruik van een Airless spray is het aan te raden om het product met 5% te verdunnen met Wixx Terpentine/White Spirit.

Verdunning en reiniging: Wixx PRO Bitusol kan worden verdund en gereinigd met Wixx Terpentine/White Spirit.

Primer: Bij onbehandelde oppervlakken adviseren wij om altijd 2 lagen Wixx PRO Bitusol aan te brengen.

Specificaties
Liters

2.5L, 5L, 10L, 20L

Basis

Terpentinebasis

Glansgraad

Zijdeglans

Toepassing

Voor buiten

Kleur

Zwart