Wixx PRO Chassis coating zwart

Vanaf 29,95 (incl. 21% btw)

Op voorraad. Vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Interesse in dit product?

Vraag een offerte aan.
Omschrijving

Wixx PRO Chassis Coating is speciaal ontwikkeld voor de conservering van metalen constructies, zoals chassis van voertuigen, (sta)caravans en motorhomes. Dit product is uiterst bestand tegen weersinvloeden, evenals tegen zwakke zuren en basen. Chassis Coating biedt langdurige bescherming tegen corrosie en vocht.

Kenmerken:

  • Elastisch en hard, maar niet volledig uitgehard
  • Flexibel
  • Waterafstotende eigenschappen
  • Bestand tegen zuren en basen
  • Verbruik: ongeveer 4 m² per liter

Gebruik: Verwijder loslatende oude verfresten, roest en vet, en schuur de ondergrond goed. Het product moet worden aangebracht op een droge, vet- en stofvrije ondergrond. Voor de beste verwerkingstemperatuur ligt tussen de 15°C en 25°C. Wixx Chassis Coating kan worden aangebracht met een kwast, roller of spuitpistool. Na 4 uur bij 20°C is de film handdroog; na 8 uur is de film hanteerbaar. Verwerk het product niet bij temperaturen lager dan 4°C. Afhankelijk van de gewenste laagdikte kan het product in 2 lagen worden aangebracht.

Applicatie: Wixx Chassis Coating kan worden aangebracht met roller, kwast of airless spray. Bij gebruik van airless spray dient het product met 5% te worden verdund met Wixx Terpentine/White Spirit.

Verdunning/Reiniging: Wixx Chassis Coating kan worden verdund en gereinigd met Wixx Terpentine/White Spirit.

Primer: Bij onbehandelde oppervlakken adviseren wij altijd 2 lagen Wixx Chassis Coating aan te brengen.

Specificaties
Liters

2.5L, 5L, 10L, 20L

Glansgraad

Zijdeglans

Basis

Terpentinebasis

Kleur

Zwart