Auson Sleeper Oil Black 3L

 37,95 (incl. 21% btw)

Interesse in dit product?

Vraag een offerte aan.
Omschrijving

Auson Sleeper Oil is een conserveerolie die is vervaardigd uit authentieke Zweedse houtteer. Deze olie, ook wel bekend als bielzenzwart, biedt langdurige en effectieve bescherming tegen houtrot en is ideaal voor diverse houten constructies.

Kenmerken:

  • Diepe Doordringing: Auson Sleeper Oil dringt diep in het hout door en voorkomt uitdroging en barsten, waardoor de levensduur van het hout wordt verlengd.
  • Preventie van Houtrot: Door uitdroging te voorkomen, helpt deze olie te zorgen dat het hout in goede staat blijft en het binnendringen van water voorkomt, wat leidt tot rotting.
  • Toepassingen: Geschikt voor houten constructies zoals bielzen, hekken, poorten en palen.
  • Geur: De typische geur van de olie zal in de loop der tijd verminderen.

Verpakking:

Beschikbaar in een verpakking van 3 liter.

Gebruiksaanwijzing:

  1. Aanbrengen: Auson Sleeper Oil kan in dikke lagen op het houtoppervlak worden aangebracht en dringt goed door in het hout.
  2. Tweede Laag: Voor onbehandeld hout en sterk absorberende ondergronden is het aan te raden een tweede laag aan te brengen.
  3. Voorbereiding: Zorg ervoor dat de ondergrond goed droog en schoon is voordat u met de behandeling begint.

Veiligheidsinformatie:

  • Allergische Reacties: Let op: de olie kan allergische reacties veroorzaken bij huidcontact. Het is aan te raden altijd beschermende handschoenen te dragen tijdens het aanbrengen.

Met Auson Sleeper Oil investeert u in de duurzame bescherming van uw houten constructies, zodat ze jarenlang mee kunnen gaan in goede staat.

Specificaties
Liters

3L

Kleur

Zwart

Toepassing

Voor buiten