Auson Terpentijnolie

Vanaf 16,95 (incl. 21% btw)

Op voorraad. Vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Interesse in dit product?

Vraag een offerte aan.
Omschrijving

Auson Terpentijnolie is een etherische en vluchtige olie, gewonnen uit naaldbomen. Deze olie bestaat uit een mix van cyclische terpeenkoolwaterstoffen, waarbij α-Pinen (C₁₀H₁₆) de belangrijkste component is. Het bevat natuurlijke ingrediënten die de bescherming van hout bevorderen en is een biologisch afbreekbaar oplosmiddel, ideaal voor gebruik als verdunningsmiddel. Daarnaast fungeert terpentijnolie als een zeer effectief reinigings- en desinfectiemiddel.

Toepassingen:

  • Behandeling van Hout: Een gebruikelijke formule voor de behandeling van hout is een mengsel van gelijke delen terpentijnolie, pine tar en ruw of gekookt lijnolie. Deze combinatie helpt bij het verbeteren van de bescherming en het uiterlijk van houten oppervlakken.
  • Droogtijd Verminderen: Door de verdunning met gepigmenteerde pine tar wordt de droogtijd verminderd, wat resulteert in een karakteristieke matte afwerking.

Beschikbaarheid:

Auson Terpentijnolie is verkrijgbaar in verpakkingen van 1 liter, 5 liter en 25 liter, waardoor het geschikt is voor zowel klein- als grootschalige toepassingen.

Met deze veelzijdige olie kunt u effectief hout behandelen, reinigen en desinfecteren, terwijl u ook bijdraagt aan een milieuvriendelijke aanpak.

Specificaties
Liters

1L, 5L, 25L

Dekking

Transparant

Glansgraad

Matt

Toepassing

Voor binnen, Voor buiten