Lacq Lijnolie Beits 0,75L

 28,95 (incl. 21% btw)

Op voorraad. Vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Interesse in dit product?

Vraag een offerte aan.
Omschrijving

Lacq Lijnolie Beits: Authentieke Bescherming voor Houten Oppervlakken

Lacq Lijnolie Beits is een authentiek beschermingsmiddel dat is ontwikkeld op basis van lijnolie en geschikt voor alle houten ondergronden. Het biedt een zijdeglans afwerking en is ambachtelijk bereid door houtolie te combineren met lijnolie voor een optimaal resultaat. Dankzij de unieke samenstelling blijft de beitslaag langdurig flexibel, wat scheuren in het hout helpt voorkomen. Deze beits voedt het hout van binnenuit en biedt tot wel 6 jaar bescherming.

Belangrijke Eigenschappen:

  • Geschikt voor zowel onbehandeld als geïmpregneerd hout.
  • Voorzien van een krachtig UV-filter dat verkleuring voorkomt.
  • Duurzame keuze met authentieke bescherming.
  • Makkelijk te verwerken en aan te brengen.
  • Bladdert en scheurt niet, met uitstekende UV-bestendigheid.

Tip: Hoewel het verleidelijk kan zijn om het project in één keer af te ronden, is het raadzaam om bij nieuw of vers hout in het eerste jaar slechts één laag aan te brengen. Dit geeft het hout de kans om hars en vocht goed te laten uittreden. Zodra dit proces is voltooid, kunnen de twee aanvullende lagen worden aangebracht voor optimale bescherming.

Onderhoud: Voor een lange levensduur van het schilderwerk is het essentieel om het oppervlak jaarlijks schoon te maken en te onderhouden. De effectiviteit van de houtbescherming hangt af van de kwaliteit van het hout, de juiste voorbereiding, de uitvoering van het schilderwerk en het onderhoud. Test altijd eerst op een klein gedeelte om te controleren of de gewenste afwerking wordt bereikt, aangezien dit kan variëren per houtsoort.

Specificaties
Kleur

Antraciet, Zwart, Naturel, Bruin

Liters

0.75L

Dekking

Transparant

Toepassing

Voor buiten

Basis

Oplosmiddelhoudend

Glansgraad

Zijdeglans