Lacq Tuinhuisbeits

Vanaf 26,95 (incl. 21% btw)

Op voorraad. Vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Interesse in dit product?

Vraag een offerte aan.
Omschrijving

Lacq Tuinhuisbeits: Duurzame Bescherming voor Houten Schuren en Tuinhuizen

Lacq Tuinhuisbeits is een watergedragen en duurzaam beschermingsmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor houten schuren en tuinhuizen. Deze beits biedt een matte afwerking en is geschikt voor alle houten ondergronden, zowel onbehandeld als geïmpregneerd. Met een oplosmiddelarme samenstelling op basis van plantaardige oliën en water, bouwt deze beits van binnenuit een beschermende laag op die zowel transparant als dekkend kan zijn, afhankelijk van de toepassing.

Belangrijke Eigenschappen:

  • Sneldrogend.
  • Voorzien van een sterk UV-filter dat vergeling voorkomt.
  • Bladdert en scheurt niet, zelfs niet onder zware weersomstandigheden.
  • Duurzame keuze, samengesteld uit plantaardige componenten.
  • Biedt bescherming tot wel 6 jaar.

Tip: Hoewel het aantrekkelijk kan zijn om de klus in één keer af te ronden, is het verstandig om bij nieuw of vers hout in het eerste jaar slechts één laag aan te brengen. Dit helpt het hout om hars en vocht goed te laten uittreden. Zodra dit proces is voltooid, kunnen de resterende twee lagen worden aangebracht voor optimale bescherming.

Onderhoud: Voor een lange levensduur van het schilderwerk is het belangrijk om het oppervlak jaarlijks schoon te maken en te onderhouden. De effectiviteit van de houtbescherming hangt af van de kwaliteit van het hout, de juiste voorbereiding, de uitvoering van het schilderwerk en het onderhoud.

Specificaties
Liters

0.75L, 2.5L

Dekking

Dekkend, Transparant

Kleur

Zwart, Naturel, Bruin

Basis

Watergedragen

Toepassing

Voor buiten

Glansgraad

Matt