Lacq Douglas Beits

Vanaf 21,95 (incl. 21% btw)

Op voorraad. VĆ³Ć³r 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Interesse in dit product?

Vraag een offerte aan.
Omschrijving

Hoogwaardig Beschermingsmiddel voor Douglas- en Larikshout

Lacq Douglas Beits is een premium beits, speciaal ontwikkeld voor de bescherming van Douglas- en larikshout. Deze duurzame beits biedt uitstekende bescherming tegen diverse weersinvloeden, terwijl de natuurlijke uitstraling van het hout behouden blijft.

Langdurige Weersbestendigheid

De watergedragen beits is samengesteld uit plantaardige ingrediƫnten, wat resulteert in een vochtregulerende laag die het hout langdurig beschermt tegen alle weersomstandigheden.

Natuurlijke Matte Afwerking

Met een natuurlijke, matte afwerking biedt Lacq Douglas Beits een tijdloze uitstraling aan Douglas- en larikshout. De matte textuur accentueert de authentieke look van het hout zonder glans.

Flexibiliteit en Duurzaamheid

Dankzij de unieke samenstelling biedt deze beits bescherming van binnenuit, waardoor het hout flexibel blijft en bestand is tegen scheuren en bladderen. Het krachtige UV-filter voorkomt vergeling, zodat de oorspronkelijke kleur langer behouden blijft.

Verkrijgbaar in Diverse Kleuren

Lacq Douglas Beits is beschikbaar in een scala aan kleuren, zodat je het houtoppervlak kunt afstemmen op jouw persoonlijke voorkeur en stijl.

Toepassingstips

Hoewel het verleidelijk kan zijn om het project in Ć©Ć©n keer af te ronden, is het aan te raden om in het eerste jaar slechts Ć©Ć©n laag aan te brengen op nieuw of vers hout. Dit geeft het hout de kans om hars en vocht goed uit te drijven. Zodra het hout goed is uitgedroogd, kunnen er twee opvolgende lagen worden aangebracht.

Onderhoud van het Houtoppervlak

Om de bescherming van het schilderwerk te optimaliseren, is het belangrijk om het oppervlak jaarlijks schoon te maken en te onderhouden. De duurzaamheid van de houtbescherming hangt af van de houtkwaliteit, de juiste voorbehandeling, de uitvoering van het schilderwerk, het onderhoud en de belasting. Het is verstandig om altijd eerst een proefstukje aan te brengen om te controleren of je de gewenste afwerking bereikt, aangezien dit kan variƫren per houtsoort.

Let op: 20 liter verpakkingen worden rechtstreeks vanuit de leverancier verstuurd en kunnen hierdoor een wat langere levertijd hebben van Ć©Ć©n a twee werkdagen.

Specificaties
Kleur

Black, Douglas Brown, Natural

Liters

0.75L, 2.5L, 20L

Toepassing

Voor buiten

Basis

Watergedragen

Dekking

Bij 1 laag semi transparant

Glansgraad

Matt