Lacq Decowax 370ML

Vanaf 23,95 (incl. 21% btw)

Op voorraad. VĆ³Ć³r 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Interesse in dit product?

Vraag een offerte aan.
Omschrijving

Hoogwaardige Natuurlijke Was

Lacq Decowax is een premium, natuurlijke was die ambachtelijk is vervaardigd volgens een traditioneel recept dat al meer dan 60 jaar wordt gebruikt. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediƫnten zoals zuivere terpentijn, bijenwas en carnaubawas biedt deze was een unieke kleurbeleving en glans voor diverse houten oppervlakken. De speciale samenstelling zorgt voor duurzame bescherming en een superieure kwaliteit.

Onderhoud van Houten Oppervlakken

Deze Decowax is ideaal voor het onderhouden van meubels, vloeren en onbehandeld hout. Het creƫert een beschermende laag die de levensduur van het hout verlengt en tegelijkertijd de natuurlijke schoonheid ervan accentueert. Perfect voor het opfrissen van oude meubels of het beschermen van houten oppervlakken tegen slijtage.

Bescherming voor Krijtverf

Naast het verbeteren van houten oppervlakken functioneert Lacq Decowax ook uitstekend als beschermende toplaag voor krijtverf en andere poreuze verven. Dit maakt het product veelzijdig inzetbaar voor zowel esthetische afwerking als bescherming.

Gebruiksgemak

Lacq Decowax is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor het eenvoudig is om oppervlakken plaatselijk bij te werken of volledig te behandelen. Of je nu kleine beschadigingen wilt herstellen of een heel oppervlak wilt behandelen, deze wax biedt de flexibiliteit die je zoekt.

Kleurkeuze

Bovendien is Decowax beschikbaar in twaalf moderne kleuren, waaronder drie metallic varianten. Zo kun je eenvoudig een kleur kiezen die perfect bij jouw stijl en interieur past, voor een prachtige en gepersonaliseerde afwerking van je houten oppervlakken.

Specificaties
Kleur

Anthracite, Antique Brown, Antique Silver, Bronze Metallic, Chalky Grey, Chalky White, Classic Green, Clear, Copper Metallic, Gold Metallic, Mud Grey, Taupe

Liters

370ML

Toepassing

Voor binnen

Basis

Terpentinebasis

Dekking

Transparant

Glansgraad

Zijdeglans