Lacq Turbogel

Vanaf 15,95 (incl. 21% btw)

Op voorraad. Vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Interesse in dit product?

Vraag een offerte aan.
Omschrijving

Krachtige Reiniger voor Buitenhout

Lacq Turbogel is een innovatieve reiniger met een krachtige gelformule, speciaal ontwikkeld voor het effectief reinigen van vergrijsd en verweerd buitenhout. Dankzij de geltextuur is Turbogel eenvoudig aan te brengen, zelfs op verticale oppervlakken, waardoor het ideaal is voor het schoonmaken van houten tuinmeubelen en andere houtoppervlakken.

Veelzijdige Houtontgrijzer

Deze veelzijdige houtontgrijzer is perfect voor het grondig reinigen van verweerde vlonders, schuttingen, steigers en ander tuinhout, zonder schade aan te richten. De formule is ontworpen om hout zorgvuldig te herstellen en nieuw leven in te blazen.

Diepgaande Reiniging

Wat Turbogel uniek maakt, is de mogelijkheid om niet alleen oppervlakkig te reinigen, maar ook diep in het hout door te dringen. Dit zorgt voor een grondige reiniging van binnenuit, waardoor het houtoppervlak aanzienlijk vernieuwd wordt en weer fris uitziet.

Verpakking

20 liter verpakkingen worden rechtstreeks vanuit de leverancier verstuurd, wat kan resulteren in een iets langere levertijd van één a twee werkdagen.

Specificaties
Liters

1L, 2.5L, 20L