Lacq Stockholmer Teer

Vanaf 31,95 (incl. 21% btw)

Op voorraad. Vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Interesse in dit product?

Vraag een offerte aan.
Omschrijving

Traditionele Zweedse houtteer

Ervaar de authentieke kwaliteit van Lacq Stockholmer Teer, een traditionele Zweedse houtteer vervaardigd met vakmanschap en hoogwaardige grondstoffen. Deze houtteer biedt een impregnerende beschermlaag met een natuurlijke matte afwerking en is ideaal voor gebruik op bestaande carbolineumlagen.

Gebruiksklare formule

Lacq Stockholmer Teer is direct klaar voor gebruik en eenvoudig aan te brengen. De impregnerende eigenschappen van de teer creëren een beschermlaag met een natuurlijke, matte finish, waardoor het product bijzonder geschikt is voor zachte houtsoorten.

Weerbestendige bescherming

Deze ambachtelijke, donkerbruine houtteer van topkwaliteit biedt uitstekende bescherming tegen verschillende weersinvloeden. Houten oppervlakken blijven zo beschermd tegen regen, wind en andere externe factoren, wat de levensduur van het hout aanzienlijk verlengt.

Tip!

Bij nieuw of vers hout is het aan te raden om in het eerste jaar slechts één laag aan te brengen, zodat het hout de kans krijgt om hars en vocht kwijt te raken. Na deze periode kunnen de volgende twee lagen worden aangebracht voor maximale bescherming.

Onderhoud van het oppervlak

Voor langdurige bescherming en optimaal resultaat moet het oppervlak jaarlijks worden gereinigd en onderhouden. De duurzaamheid van de bescherming hangt af van de kwaliteit van het hout, de juiste voorbehandeling, de uitvoering van het schilderwerk, het onderhoud en de belasting van het hout. Test altijd eerst op een klein deel van het oppervlak om de gewenste afwerking te controleren, aangezien het resultaat per houtsoort kan verschillen.

Let op!
20 Liter verpakkingen worden rechtstreeks vanuit de leverancier verstuurd en kunnen daardoor een iets langere levertijd hebben van één a twee werkdagen.

Specificaties
Liters

1L, 2.5L, 5L, 20L

Toepassing

Voor buiten

Basis

Terpentinebasis

Dekking

Transparant

Glansgraad

Matt