Lacq Verzorgende Vloerzeep 1L

Oorspronkelijke prijs was: € 16,99.Huidige prijs is: € 13,95. (incl. 21% btw)

Interesse in dit product?

Vraag een offerte aan.
Omschrijving

Hoogwaardige verzorgende vloerzeep

Een effectieve vloerzeep is essentieel voor het behoud van uw vloer. Het verlengt niet alleen de levensduur, maar waarborgt ook de kwaliteit. Lacq verzorgende vloerzeep is speciaal ontwikkeld voor vloeren die behandeld zijn met Lacq Rapidoil 2C en staat bekend om zijn uitstekende prestaties.

Ideaal voor dagelijks onderhoud

Lacq verzorgende vloerzeep fungeert als een dagelijkse reiniger die moeiteloos vuil en vlekken verwijdert, terwijl het de beschermende eigenschappen van uw vloer behoudt. Dankzij de zorgvuldig samengestelde formule is het perfect voor dagelijks gebruik.

Reinigt en verzorgt in één stap

Met de unieke samenstelling van Lacq vloerzeep krijgt uw vloer niet alleen een grondige reiniging, maar wordt deze ook verzorgd in één eenvoudige handeling. Het product combineert krachtige reiniging met verzorgende elementen, waardoor uw vloer zowel schoon als goed onderhouden blijft.

Streeploos resultaat

Een bijkomend voordeel van Lacq verzorgende vloerzeep is dat het streeploos opdroogt. Na het reinigen blijft uw vloer achter met een glanzende, egale afwerking, zonder strepen of resten.

Geschikt voor diverse waterbestendige vloeren

Deze vloerzeep is veelzijdig en geschikt voor verschillende vloertypes, zoals hout, tegels, laminaat en andere waterbestendige oppervlakken. Het biedt effectieve reiniging en verzorging voor een breed scala aan materialen.

Milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar

Naast de effectieve reiniging is Lacq verzorgende vloerzeep ook biologisch afbreekbaar, wat het een milieuvriendelijke keuze maakt. Het biedt een veilige en duurzame oplossing voor het schoonmaken van uw vloeren zonder schadelijke impact op het milieu.

Specificaties
Liters

1L

Toepassing

Voor binnen