Lacq Hardhoutolie

Vanaf 16,95 (incl. 21% btw)

Op voorraad. Vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Interesse in dit product?

Vraag een offerte aan.
Omschrijving

Hardhoutolie van hoge kwaliteit

Lacq Hardhoutolie is speciaal ontwikkeld volgens een traditioneel recept om tuinhout optimaal te beschermen tegen vuil en vergrijzing. Dankzij de transparante formule behoudt het hout zijn natuurlijke uitstraling, zodat de originele textuur en kleur van het hout behouden blijven, terwijl het tegelijkertijd wordt beschermd tegen weersinvloeden.

Bescherming met slechts één laag

De unieke samenstelling van deze hardhoutolie maakt dat één enkele laag al voldoende is om uw tuinhout effectief te beschermen. Deze laag biedt niet alleen bescherming tegen verontreiniging en vergrijzing, maar versterkt ook de natuurlijke kleur van het hout.

Geschikt voor diverse houtsoorten

Lacq Hardhoutolie is geschikt voor verschillende soorten tuinhout, waaronder vlonders, tuinmeubels en teakhouten terrassen. Deze veelzijdige olie is perfect voor het onderhoud en de bescherming van al uw houten buitenoppervlakken.

Jaarlijks onderhoud voor langdurige bescherming

Voor het jaarlijkse onderhoud van uw houten tuinmeubelen is Lacq Hardhoutolie de ideale keuze. Deze olie zorgt niet alleen voor een duurzame bescherming, maar helpt ook om de natuurlijke schoonheid van het hout te behouden en de levensduur van het hout te verlengen.

Let op: speciale levervoorwaarden

De 20-liter verpakkingen worden rechtstreeks vanuit de leverancier verzonden en kunnen hierdoor een langere levertijd hebben van ongeveer één a twee werkdagen..

Specificaties
Liters

1L, 2.5L, 5L, 20L

Toepassing

Voor buiten

Basis

Terpentinebasis

Dekking

Transparant

Glansgraad

Zijdeglans