Lacq Houtteer

Vanaf 18,95 (incl. 21% btw)

Op voorraad. VĆ³Ć³r 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Interesse in dit product?

Vraag een offerte aan.
Omschrijving

Hoogwaardige houtteer voor optimale bescherming

Lacq Houtteer biedt een superieure bescherming voor houten oppervlakken met een duurzame zwarte of bruine coating op basis van plantaardige ingrediƫnten. Dit product is speciaal ontworpen om hout dat al eerder is behandeld met teerproducten te behouden en te beschermen, terwijl het de authentieke uitstraling van het hout blijft behouden.

Uitstekende vochtwerende eigenschappen

Lacq Houtteer is ideaal voor het beschermen van houten constructies zoals schuren, schuttingen, loodsen en molens. Deze houtteer is weerbestendig en reguleert vocht, wat ervoor zorgt dat het hout beschermd blijft tegen de elementen en een langere levensduur krijgt.

Natuurlijke houtteer als carbolineum vervanger

Deze houtteer is samengesteld uit zorgvuldig gekozen natuurlijke grondstoffen en biedt een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele carbolineum. Het beschermt je hout effectief zonder schadelijke stoffen, waardoor het niet alleen goed is voor het hout, maar ook voor het milieu.

Veelzijdige toepassing voor verschillende houtoppervlakken

Lacq Houtteer is een flexibele oplossing die voor verschillende toepassingen kan worden ingezet. Of het nu gaat om houten schuren, schuttingen of molens, dit product biedt een betrouwbare bescherming voor houten ondergronden die behandeld zijn met teer.

Handige tip voor nieuw hout!

Voor nieuw hout is het aan te raden om in het eerste jaar slechts Ć©Ć©n laag Lacq Houtteer aan te brengen. Dit geeft het hout de kans om hars en vocht goed uit te treden. Zodra het hout goed “uitgewerkt” is, kunnen de volgende lagen worden aangebracht voor maximale bescherming.

Onderhoud en langdurige bescherming

Om de kwaliteit van het schilderwerk en de houtbescherming te behouden, is het belangrijk om het oppervlak jaarlijks schoon te maken en te onderhouden. De duurzaamheid van de bescherming hangt af van factoren zoals de houtkwaliteit, de voorbehandeling, het onderhoud en de mate van blootstelling. Het is altijd verstandig om eerst een klein proefstukje te behandelen om te zien hoe de houtteer zich op het specifieke oppervlak gedraagt.

Specificaties
Kleur

Black, Brown

Liters

0.75L, 2.5L

Basis

Terpentinebasis

Dekking

Dekkend

Glansgraad

Zijdeglans