Lacq Specials Tung Oil

 12,95 (incl. 21% btw)

Op voorraad. Vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Interesse in dit product?

Vraag een offerte aan.
Omschrijving

Lacq Specials Pure Tung Oil is een hoogwaardige houtbeschermingsolie die geschikt is voor zowel binnen- als buitentoepassingen. De speciaal ontwikkelde formule biedt uitstekende bescherming tegen weersinvloeden, water, alcohol en voedselzuren. Dit maakt het product ideaal voor het behandelen van houten snijplanken en keukenbladen. Dankzij de diep doordringende werking zorgt het voor langdurige bescherming, waardoor het hout zijn mooie uitstraling behoudt.

Waterbestendige bescherming voor houten oppervlakken

Lacq Pure Tung Oil biedt uitstekende waterafstotende eigenschappen, waardoor het uitermate geschikt is voor houten oppervlakken die veel in aanraking komen met vocht, zoals snijplanken en keukenbladen. Deze olie dringt diep door in het hout en vormt een beschermende laag die het hout beschermt tegen schade door vocht en andere vloeistoffen. Het hout behoudt zijn natuurlijke uitstraling, terwijl het regelmatig aanbrengen van de olie de levensduur van het oppervlak verlengt. Dit draagt tevens bij aan een hygiënische en veilige omgeving voor voedselbereiding.

Voorkomt uitdroging en scheurvorming

Dankzij de voedende werking van Lacq Pure Tung Oil helpt het effectief om uitdroging van houten oppervlakken te voorkomen. Door het vochtgehalte van het hout op peil te houden, wordt de kans op scheuren en vervorming door droogte verminderd. Hierdoor blijft het hout niet alleen mooier, maar gaat het ook langer mee.

Geschikt voor binnen- en buitentoepassingen

De veelzijdigheid van deze olie maakt het geschikt voor verschillende toepassingen, zowel binnen als buiten. Of het nu gaat om houten meubels, tafels, snijplanken of buitentoepassingen, Lacq Tung Oil biedt duurzame bescherming en behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout.

Matte afwerking voor een natuurlijke look

Lacq Tung Oil staat bekend om zijn matte afwerking, die houten oppervlakken een stijlvolle, niet-glanzende uitstraling geeft. Deze eigenschap zorgt voor een natuurlijke look die perfect is voor wie de voorkeur geeft aan een subtiele, langdurige afwerking.

Specificaties
Toepassing

Voor binnen, Voor buiten

Basis

Terpentinebasis

Dekking

Transparant

Glansgraad

Matt

Liters

250ML